sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt

Tänään ollaan hengailtu koirien kans metsässä useampaan otteeseen. Aamulenksulle raahasin kameran mukaan, mutta metsässä sitten tajusin, että muistikortti oli jäänyt tietokoneeseen (tapahtuu mulle todella usein). Niinpä piti myöhemmin tehdä toinen reissu muistikortin kans. Onneks meiltä ei ole pitkä matka metsään ;) Nova sai pieniä hepuleita metikössä, kirmaili ympäriinsä ja teki syöksyjä pensaisiin. Nova irtoaa kyllä tosi pitkälle, hyvin hämmentävää kun on tottunut tollaseen perskärpäseen joka ei pentuna lähtenyt 10m kauemmas jaloista. Hakukoiran elkeet selkeästi!

Hiipivä tiikeri


Novan kans käytiin illalla vielä metsäjäljellä. Tein 60 askeleen jäljen, jätin askelten väliin 5-15cm. Alussa Novalla oli kiire ja sitä sai vähän jarrutella. Novaa myös hämmensi jäljen vieressä ollut iso keppi, jonka olin siirtänyt tieltä pois, sitä se jäi nuuskimaan pitkäksi aikaa. Kepin jälkeen alkoi homma sujumaan hyvin ja suorastaan parani koko ajan. Ehkä pientä epäröintiä/haparointia oli havaittavissa askeleilla, joilla oli tollanen 15cm rako, mutta hienosti tyyppi selvitti tien loppuun asti.

Nova on kingi <3
Onnellinen pentu
Käytiin tänään myös leikkimässä treenikentällä. Paikalle tuli pari muutakin koiraa, joista toinen räkytti ihan koko ajan. Nova välillä vilkuili koiriin päin, mutta jatkoi kuitenkin leikkiä. Lähtiessämme pois yritti Nova kovasti mennä tekemään tuttavuutta kyseisen räkyttäjän kans ja unohti siinä hötäkässä patukankin maahan, yleensä se kantaa sen hyvin ylpeänä autolle asti.

Stellan vointi otti vähän takapakkia pari päivää sitten. Se sai ilmeisesti antibiooteista rajut reaktiot, oksenteli esim. koko yön tunnin välein eikä mikään pysynyt sisällä. Jätettiin sitten kyseiset pillerit pois ja olo normalisoitui sen myötä. Alkuviikosta pitäisi sitten testata jotain muuta antibioottia, vähän hirvittää..  

Sharing is caring
          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti