keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kisamenestystä

Käytiin viime viikonloppuna Lempäälässä rally-tokoilemassa, kolmatta ja viimeistä kertaa avoimen luokan karkeloissa! Mulla oli kerrankin ihan kivat fiilikset kisata, tykkäsin radasta ja mikä parasta - ei hellettä! Sen sijaan vettä kyllä tihkutti hieman, mutta aina se helteen voittaa. Rata oli siis tuollainen:


Mun hyvät fiilikset taisi heijastua suoraan koiraan, se oli nimittäin hieman...innostunut. :D Meinasi lähteä homma niin sanotusti lapasesta, mutta yllättävän vähillä pistemenetyksillä selvisimme. Spiraalin aikana Novalla vähän keitti yli, se hyppi ja haukkui, siitä -1p. Houkutuksessa se pysähtyi hetkeksi tuijottamaan ihanaa kaninkarvalelua, ja siitä myös -1p. Mutta siinäpä ne pistevähennykset sitten olikin, ja lopputulemana 98p, 1. sija ja sokerina pohjalla vielä tuomarin palkinto!!

RTK2 TK1 Wirneen Hukkapala
Nova sai palkinnoksi hauskan pehmolelun, joka painettaessa raakkuu kuin varis. Tyyppi on ihan pähkinöinä tuohon lintuun... Pitänyt vähän säännöstellä sillä leikkimistä, kun ei ole kovin kestävän oloinen kaveri. Meno lelun kanssa on ollut tällaista:


Viime viikolla käytiin myös toisissa epiksissä hyppelemässä. Tällä kertaa ilmoitin vain yhdelle radalle, kun oli niin hirveän kuumakin. Mölliradalla oltiin, joka olikin aika helppo, mutta yksi kinkkisempi kohta siitäkin löytyi. Ajattelin uhkarohkeasti hoitaa homman parilla valssauksella, vaikka mulla olikin jo ennakkoon sellainen pieni perstuntuma, että tuskin ehtisin. Ja enhän mä sitten ehtinytkään, ja suunnitelma piti vaihtaa lennossa pariin takaaleikkaukseen. Pientä räpiköinnin makua oli ilmassa, mutta selvittiin kunnialla ja rimat ylhäällä, vaikka aikaahan siinä kului tovi enempi. Nollarata tehtiin ja ihan supertyytyväinen olin etenkin kontakteihin, ne oli tosi hienot! Ihanneaikaa ei oltu radalle määritelty, mutta meidän 28s riitti voittoon.


Niin ja ehdittiin me viime viikolla käydä vähän paimenessakin ihan vain toteamassa, että porsas on edelleen porsas. Mutta ankat meni tosi kivasti! Jotenkin tosi hämmentävää, kun koira ensin pistää pyörössä täysin ranttaliksi ja sitten 10 min myöhemmin on ankkojen seassa kuin itse tyyneys ja lempeys. Whaaaaat....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti