sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pinkkiä, pinkkiä

Oletteko sattuneet huomaamaan, että tämä talvi on ihan paska? Miksi, oi miksi ei vaan vois tulla lisää lunta ja pakkasta... Vetotreenit on jääneet kovin vähäiseksi, milloin on liian liukasta ja milloin puskee kivet lumen alta läpi. Mutta ollaan me sentään vähän edetty tässäkin ja matkaa pidennetty. Viime viikolla tehtiin 1x700m veto ja tänään 2x600m treenit, oikein hyvin meni molemmat. Ollaan yleensä tehty niin, että viedään lämppälenkin aikana yhdessä palkka paikkaan X, sitten palataan hakemaan kelkka ja kelkalla palkalle. Tänään jätettiin vielä toinen palkka pihatielle ja vedettiin myös takaisin. Ekana palkkana frisbee ja kotona odotti kissanruoalla maustettu vesikippo.  Siihen vielä jäähdyttelyt päälle ja kotona pienet venyttelyt. Ja koira kiittää. ;) Videokuvaa yritin ottaa, mutta linssi meni niin huuruun ja kamera tärräsi niin perkuleesti, että eihän siitä mitään selvää saanut. Pöh.
loppupalkalla

Tällä viikolla käytiin taas hierojalla. Oikeanpuoleisen lavan seutu oli aika juntturassa, samoin selästä löytyi pientä jumia, mutta kaikki saatiin hierottua auki. Aika jännä, että tällä kertaa oikea puoli oli vasenta kireämpi, kun viime kerralla tilanne oli päinvastainen. Tiedä sitten, mistä moinen johtuu. Kuitenkin aika samaan tyyliin ollaan menty. 

Jumituksista inspiroituneena päätin sitten kaivaa ompelukoneen esiin ja hurauttaa meille kauratyynyn! :D Hintaa moiselle tuli huimat 1,5€. Valitettavasti kotoa sattui löytymään vain Hello Kitty-kuosista kangasta (älkää kysykö miksi), joten siitä tuli sitten pinkki! Ja Nova arvostaa.

Siis mutsi sä oot niin NOLO!
Ja ompeluinnostuksenihan ei suinkaan loppunut tähän! Jostain syystä mua alkoi syyhyttää ajatus fleecemanttelin väsäämisestä Novalle. Ja niinhän minä sitten ompelin sellaisen. Ai miksikö? No en todellakaan tiedä! Tähän väliin vielä lisähuomatuksena mainittakoon, että kouluaikoina mä en vihannut mitään muuta niin paljon, kuin käsityötä. Se oli aivan kamalaa pakkopullaa! Ja kappas vain, niin sitä rapeat 10 vuotta myöhemmin huristelee ompelukoneella ihan vapaaehtoisesti...


Ja kuten huomaatte, pinkillä mennään edelleen. Toki vastapainoksi piti sitten saada vähän sinistäkin. ;) Yritin kyllä kovasti selittää Novalle, että tosimiehet voi käyttää pinkkiä. Nova ei ehkä ole tästä vielä täysin vakuuttunut.



Ja ei, en todellakaan tiedä, mitä ajattelin tuolla takilla tehdä. Kun ei tuo piski mitenkään erityisen kylmänarka ole, ja tänä talvena ei näemmä pakkasilla hurrata muutenkaan. Ehkä se voi mennä jonkinlaisena autossahengailutakkina treeneissä sellaisilla ilmoilla, kun toppamantteli tuntuu liian järeältä varustukselta, mutta jotain olisi kuitenkin hyvä pukea päälle. Jos sellaisia ilmoja joskus vaikka tulee. :D

Ja loppuun vielä hieman jatkoa pinkille hempeilyteemalle: Nova toivottaa oikein ruusuista (myöhästynyttä) ystävänpäivää kaikille ihanille tytöille! ;)

<3

3 kommenttia:

  1. Hehee, mulla on myös pakonomainen tarve tehdä koirille itse kaikkea mahdollisimman noloa. Esimerkiksi Kiksille tein kisoihin kirkkaan pinkin paksun kaulapannan (okei, se on tyttö niin se nyt ei ollut edes kovin nolo panta vaikka kuinka yritin..) ja Jumille tein sellaisen nahkapannan missä on vaaleansinistä ja pinkkiä koska Jumihan on oikea miehinen mies XD
    Katselin muuten että olittekos tekin tulossa viikonloppuna rallytokoilemaan? Me ollaan Jumin kanssa tulossa myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah onneks noi piskit ei ymmärrä, vaikka vähän nololta näyttäski :D Juu ollaan tulossa rallytokoilemaan, nähdään siellä siis! :)

      Poista