maanantai 23. heinäkuuta 2012

Paskapäivä

Meikäläisen aamu alkoi rattoisasti klo 5 astumalla tuoreeseen koiranpaskaan. Ajattelinkin, ettei tämä näin auvoista voi aina olla. Hommahan alkoi siitä, että olin hetkeä aiemmin käyttänyt pennun ulkona ja laittanut ruoan turpoamaan, minkä jälkeen Stella alkoi ravata makkarin ja takaoven väliä piippaillen. Tätä jatkui monta minuuttia. Ajattelin sen piippaavaan vain ruoantuoksua, koska sitä se tekee yleensäkin, enkä noteerannut asiaa. Noh, hetken kuluttua alkoi pistävä haju leijailla sieraimiini ja kappas keppanaa, molemmat koirat olivat kuin yhteistuumin vääntäneet läjät lattialle. Että näin. :D

Stella on tainnut tajuta, että Nova on tullutkin jäädäkseen. Vieraskoreus on karissut ja Stella komentaa pentua ihan surutta. Itse asiassa se on juuri niin tosikko pennun kanssa, mitä epäilinkin. Silmän välttäessä vie kaikki lelut Novan suusta. Myös teolliset puruluut, mistä se ei koskaan ole suuremmin perustanut, on yhtäkkiä maailman ihaninta herkkua. Ehkä se tästä, hiljalleen.

Novan kanssa ollaan otettu naksutin käyttöön, helpottaa elämää. Harjoiteltiin hihnassa kulkemista tuossa hiekkatiellä, on vähän tyhmää seurata meikäläistä eikä syödä kiviä. Jos huomenna ehtisi taas vaikka Nastolassa käymään. Vitsit, olin innolla odottanut että pääsisi hakuilemaan ehkä jo tällä viikolla, mutta tänään selvisikin että pitää odottaa vielä kuukausi. Noh, ehkä se ei ole muutaman viikon päälle, vuosia siihen tulee uppoamaan kuitenkin. Ensi viikolla alkaa kuitenkin jo pentukurssi, helpottaa tuskaa.


2 kommenttia:

  1. Tulkaa keskiviikkona meidän treeneihin vierailemaan! Näkisit samalla Jocken ja Hopun ;). Treenit Vantaalla noin klo 17 eteenpäin. Tervetuloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin houkutteleva tarjous! Riippuu saanko auton lainaan kun oma on rikki, ilmoittelen. :)

      Poista