lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kaksi pientä porsasta

Olipa kerran kaksi pientä porsasta, jotka päättivät leikin tiimellyksessä rynniä rapaojaan. Isompi porsas laukkoi edellä ja pikkupossu seurasi tiiviisti perässä. Rapaojassa oli juuri sen verran mutaa, että se ylettyi ison porsaan mahakarvoihin asti. Toinen porsas sen sijaan oli vielä niin pieni, että sukelsi liejuun kokonaan. Ja tämä oli pikkupossulle kamala järkytys! Hyvin vikkelään se kapusi ylös ojasta ja asettui makuulle pohtimaan, mitä ihmettä äsken tapahtui. Ilme oli kutakuinkin tällainen:

"Holy shit wut happened?"

Hetken asiaa mietiskeltyään pikkupossu sai kunnon hepulit. Se juoksi ja kieriskeli hiekassa, juoksi taas ja kieriskeli jälleen. Hepulin laannuttua pikkupossu näytti tältä:


Pienen porsaan rankka päivä ei kuitenkaan ollut vielä ohi, sillä kotiin päästyään se joutui vielä kokemaan jotain hyvin outoa. Se joutui suihkuun. Pikkupossu ei hämmästykseltään osannut edes vastustella toimenpidettä, järkytys iski vasta sen jälkeen. Ja taas mentiin, ympäri kämppää matot rullalle. Pikkupossu sai houkuteltua myös isomman porsaan tähän mukaan. Puruluun voimin possu kuitenkin rauhoittui ja antoi kuivata itsensä. Sitten se nukahti ja nukkui sikeästi monta tuntia. Sen pituinen se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti