sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Veljekset kuin ilvekset

Me huristeltiin tänään Novan kanssa Hollolaan treffaamaan Katariinaa ja Gatsbya riekkumisten merkeissä. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... Koko Hollola varmasti kuuli, kun saavuimme paikalle, siitä piti velipuoliskot kyllä huolta... Irti päästyään ärsyttävä pikkuveikka olikin välittömästi kiinni Novan niskavilloista, mistä saikin sitten vähän palautetta. Ensimmäinen kerta, kun Nova uskalsi sanoa jo vähän vastaan turhan innokkaalle kakaralle. Tällä ei tosin ollut kovin kauaskantoista vaikutusta, ja Nova tyytyi kohtaloonsa pikkuveikan räsynukkena.


Time out, dude!
Varsinkin alkulenkillä uusi hajumaailman kiinnosti Novaa enemmän kuin kaulassa roikkuva kaveri. Gatsby otti tietysti isoveljestään mallia ja oli oikein mallikelpoinen perskärpänen. Tarkasti kävi nuuskuttamassa samat kohdat Novan kanssa. Tässähän oli toki vaarana saada pieni pissasuihku päähän, mutta ei se Gatsbya tuntunut haittaavan.


Lälläslää

Lenkkimme kesti sellaiset 1,5h ja lenkin aikana karvaturriaiset pääsivät pulikoimaan järveen. Kepistä meinasi tulla vähän sanomista, mutta hyvin uskoivat ötökät palautetta omistajiltaan. Tämän jälkeen pystyivät samaa keppiä taas hakemaan ilman mutinoita.

"Oota perkele!"
"Jos mää vähän autan sua sen kepin kans..."
Toki yritimme ottaa pojista myös söpöjä yhteiskuvia vammailme-kuvien lisäksi. Söpöjen yhteiskuvien ottaminen vaan ei ole kovin helppoa näiden kanssa. Ai miksikö? Jostain syystä vain suurin osa kuvista tuppaa näyttämään esim. näiltä:



Tämä on kyllä jo vanhempaa tuotantoa, mutta kovin...kuvaava räpsy
Mutta saatiin me sitten ihan onnistuneitakin pläjäyksiä otettua! Kun koirat oli taktisesti väsytetty ensin, oli poseeraaminenkin paljon helpompaa. Jännä. Oman haasteensa kivan posetuskuvan ottamiseen loi sellainen pieni seikka, että joku sininen sähikäinen ei kestänyt kuvaajan kyykistymistä, vaan ymmärsi tämän tietynlaisena...leikkiinkutsuna. Joten kuvat tuli otettua turvallisesti yläviistosta.



Uimisen jälkeen luvassa oli taattua "kastelinjuuriperskarvanijasetuntuuällöltä"-hepulointia. Käytännön tasolla tämä ilmeni siten, että Gatsby juoksi keppi suussa tuhatta ja sataa, kiljuva punainen merlepallo perässään. Ja tätä jatkui, jatkui ja jatkui... Minuuttitolkulla vetivät tyypit paskarundia ympäri pöpelikköä. Ja sitten vähän taas painittiin.




Voin kertoa, että pikkusen olivat tyypit väsyneitä loppumatkasta. Väsyneenä Novan pinna katkeaa herkemmin, ja lenkin loppumetreillä saivat poijjaat pienen rähäkän aikaiseksi, kun Gatsby hyppäsi piehtaroivan Novan kimppuun ja Nopposella paloi vähän käämit. Eihän siinä mitään käynyt kummallekaan, tilanteessa oli enemmän ääntä kuin toimintaa. Viimeiset muutaman sata metriä jolkoteltiin sitten kuitenkin hihnassa, just in case.



"Etpä muuten uskalla hypätä"
Hirrrveen kiva reissu, täytyy ottaa ehdottomasti uusiksi! Ja koska edellisistä riekuista en olekaan postannut yhtään kuvaa, tässä tulee muutama! Nämä siis jo kuukauden takaa.





2 kommenttia:

  1. Gatsby täällä on valmis riekkumisiin ihan koska vain :) Tullaan sinne teille antaan kyille kyytiä! :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat merlepojat <3 Hauskoja kuvia!

    VastaaPoista