maanantai 6. elokuuta 2012

Kaupunkikävelyä

Käytiin tänään Novan kanssa taas vaihteeksi Lahdessa. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Nova vähän itkeskeli autossa, mahtoikohan johtua auton vaihdosta? Tuossa toisessa autossa kun on ollut takapenkit kaadettuina ja Novalla siten aina näköyhteys muhun, mitä siis enää ei ole. Mene ja tiedä. Nopeasti se kuitenkin sinne rauhoittui. Tarkoituksena oli käydä yhdellä isolla hiekkakentällä tottistelemassa (=leikkimässä), mutta siellä olikin pari moottoripyöräilijää harjoittelemassa ajamista, joten jätettiin sitten menemättä ja suunnattiin sen sijaan keskustaan kävelylle. Olen ihan ollut siinä uskossa, että Nova pelkää läheltä ajavia autoja, mutta sepäs osoittautuikin ihan vääräksi luuloksi. Eihän tuota kiinnostaneet autot eikä pyörät, ei kuorma-autot eikä myöskään moottoripyörät. Voi olla, että lantiolla killuvalla namipussilla oli jotain tekemistä asian kanssa... Naksuttelin sille kontaktista ja nätistihän tuo käveli. Ainoa "ongelma" taitaa olla sen ymmärtäminen, ettei kaikki ihmisiä tarvitse mennä moikkaamaan. Isot on murheet.. ;) Yritin bongailla meille koirakoita ohitettaviksi, mutta eipä niitä tällä kertaa  näkynyt, juoppoja vain. Ohiteltiin sitten niitä. Pyörähdettiin jälleen eläinkaupassa hakemassa rapsutuksia ja kehuja. Nova meinasi varastaa valtavan pehmolelun mukaansa.

Kotona yritettiin taas sitä surullisen kuuluisaa saalisleikkiä. Ei taas onnistunut, Nova ei päästänyt irti ekasta patukasta nyt edes sen vinkulelun voimalla. Taidan suosiolla hetkeksi unohtaa puhdasoppisen saalisleikin kun en sitä selkeästikään hallitse, ja siirtyä ihan muuten vaan leikkimiseen. Ehkä se ei ole niin justiinsa, kun tuo kuitenkin jo nyt tykkää taistella patukasta ja juosta sen perässä (niin kauan kuin namit pysyy piilossa). 

Illalla käytiin vielä Stellan kanssa viettämässä laatuaikaa kahdestaan, käytiin vähän uimassa, heittelemässä keppiä ja syömässä vadelmia. Kotosalla pääsin taas todistamaan söpöä leikkihetkeä, kun koirat iskivät silmänsä samaan röhköpossuun. Siinä ne sitten roikkuivat, toinen kärsässä ja toinen pepussa. Kunnes Stella sai tarpeekseen ja siirtyi sohvalle lelun kanssa, Novan jäädessä uikuttamaan lattialle. On se rankkaa tuo pienen koiran elämä.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti