tiistai 18. syyskuuta 2012

Sukukokous

Meilläpäs oli eilen toinen virallinen pentumeeting, josta kehkeytyikin lopulta kunnon sukukokous. Paikalla olivat yhtä luukuunottamatta kaikki pennut sekä äippä, iskä ja velipuoli. Mentiin Novan kanssa paikalle vähän etuajassa katselemaan TOKO-kisoja ja treffattiin Raiku-sisko pienen painimatsin merkeissä. Ensimmäisenä ohjelmanumerona oli jäljestys, Nova pääsi ensimmäistä kertaa ajamaan vieraan tekemää jälkeä. Parissa kohtaa pääsi jälki hukkumaan, mutta kyllä me maaliin asti kuitenkin päästiin. Upeasti jäljesti koko poppoo! Olen myös hionut uutta jäljestysstrategiaa, ja me taidetaan palata takaisin siihen nami-joka-askeleelle-systeemiin. Tuo namien harventaminen toimi hetken aikaa rynnimiseen, kun Nova keskittyi tarkasti tutkimaan, että eikö siinä askeleella muka olekaan mitään syötävää. Nyt kun se on hoksannut, että namit tulevat harvemmin, se on alkanut syöksähtelemään joidenkin askelten ohi ruokaa etsiessään. Tästä lisää sitten jossain vaiheessa, kun ehditään taas jäljestelemään.

Ryhmä Rämä
Jälkihommien jälkeen suunnattiin koko poppoon kanssa pellolle rymyämään. Taidettiin kääntää vähän katseita, kun moisen rymyjengin kanssa painettiin tietä pitkin menemään. ;) Pennut saivat painia keskenään pitkät tovit, ja taisi sitä Musti-veikkaakin alkaa vähän lapsettaa vauvojen keskellä. Koko porukasta saatiin jopa mahtava yhteiskuva aikaiseksi! Olipas kyllä tosi hauska päivä, ihana nähdä sisaruksiakin aina välillä.



Mulle tupsahti tänään sähköpostiin hyviä uutisia, päästään Novan kans lokakuun lopussa pentuagility-kurssille! Saapa nähdä, mitä siitäkin tulee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti