sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tottiskatsaus

Käytiin tänään Novan kans tutustumassa tulevaan treenikenttään leikkimisen merkeissä. Patukkaleikkiä otettiin tyhjällä kentällä ja ilon ollessa ylimmillään lähettiin pois. Julmaa. Ensi viikolla alkais ohjatut tottikset, mutta ne asettuu juuri samaan aikaan viimeisen pentukurssikerran kanssa. Me hypätään siis messiin vasta parin viikon päästä. Tavoitteena olisi ehtiä käydä kentällä leikkimässä vielä pari kertaa ennen sitä. Tottisteluista ei olekaan tullut kirjoiteltua pitkään aikaan, joten piti alkaa ihan itselleki jäsentämään, missä siinä ollaan menossa (nepsy mikä nepsy).

Istuminen
Melko hyvällä mallilla. Ei tarvita käsimerkkiä paitsi isossa häiriössä. Kesto on myös hyvällä tolalla, sellaset 10 askelta ainakin voi ottaa ihan hyvin. Lyhyemmällä matkalla onnistuu myös selän kääntäminen muutamaksi sekunniksi. Sivuille mun ei kärsi liikkua askelta kauemmas, sitä treenaillaan nyt.

Maahanmeno
Käsiapua en ole edes alkanut vielä häivyttää, ollaan keskitytty kestoon ja välillä vauhtiin. Noin 5 askelta kärsii ottaa taaksepäin muutaman kerran peräkkäin, palkkaus välissä.

Perusasento
Käsiapu alkaa olla jo melko minimaalinen. Perusasennosta perusasentoon onnistuu hyvin ja vauhdilla, samoin 90 asteen käännökset oikealle. Vasemmalle käännyttäessä imuttelen vielä. Välillä ollessaan oikein innossaan saattaa tulla liian eteen. Vähän on alkanut myös nojailla liikaa jalkaan, tätä yritetään korjata. Katsekontaktia aletaan hakemaan myös siirtymissä.

Seisominen (liikkeestä)
Ei olla edistytty sitten aloituksen, tää on mulle jotenkin älyttömän vaikea.

Eteen istuminen
Kamalaa, en osaa tunkea sitä palkkaa naamaan oikealta korkeudelta tai asetella jalkoja oikein.

Asenne
Täys 10 <3

Pätevä ukkeli
Käytiin tänään myös PHPK:n järjestämissä mätsäreissä pyörimässä ja ihmettelemässä meininkiä. Tuttuja koiria olikin paikalla paljon. Huhu kiiri, että tiistain ryhmässä treenaisi Novaa muutaman kuukauden vanhempi red merle aussie. Toivottavasti päästään tapaamaan tyyppiä tässä joskus.

Illalla jos jaksaisi vielä käydä jäljen tallaamassa niin alkaisi olla päivän ohjelma pulkassa. Huomenna paimentelemaan..!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti