lauantai 24. toukokuuta 2014

Mittarissa 2v!

Mamman rakas kultamussukka täyttää tänään 2v! Ihan hurjaa. Mihin aika oikein katoaa? Justhan se vasta tuli mulle! Kaksi viimeistä vuotta on kulunut ihan hujauksessa, vaikka paljon on ehtinyt tapahtuakin. Silti en voi ymmärtää, että minun pienen Hukkapätkän syntymästä on jo kaksi vuotta aikaa.
























Tänään olenkin fiilistellyt Novan pentukuvien parissa. Voi jösses miten se onkaan ollut lutuinen. <3 Vaikka onhan se edelleenkin omaan silmään ihan tajuttoman nätti. Mitä nyt karvaa voisi olla ehkä puolet vähemmän. ;)



Virallisista syntymäpäivistään huolimatta Novalla on ollut tänään vähän tylsä päivä, koska omistaja huiteli 8h pelastuskoirakokeissa kykkimässä pusikoissa. Mutta pitihän sitä nyt lahja sentään toiselle antaa! Nopsukka saikin uuden vesilelun, joka osoittautui varsin kivaksi kapineeksi, sekä uuden nahkarätin, josta taisi tulla heittämällä tyypin The Lempilelu. 

Don't worry duck, I'll save you!



Ja tokihan sitä piti sankarille tarjoilla kunnon gourmet-ateria juhlan kunniaksi: possun niskaa asianmukaisesti koristeltuna!


Ja sitten sitä onkin tullut vain tuijoteltua tuota ihanaista karvakasaa sen tuhistessa tyytyväisenä kainalossa ja mietittyä, miten tylsää ja tyhjää elämä olisikaan ilman sitä. Kiitos Lauralle siitä, että olen saanut tuon säihkysilmäisen kultakimpaleen elämääni. <3


1 kommentti:

  1. Ihania pentukuvia! Hyvää synttäriä hienolle koiralle! Herkullisen näköinen kakku :)

    VastaaPoista