lauantai 21. heinäkuuta 2012

1. päivä

Nyt se sitten tapahtui, Nova asteli meille virallisesti asumaan. Hakumatka meni oikein hyvin, alkumatkan pentu kiljui kuin syötävä, kunnes rauhoittui nukkumaan ja nukkui lähes koko matkan uuteen kotiin asti. Välillä kantautui häkistä pieniä protestiääniä kurjaa kohtaloaan vastaan, mutta kaiken kaikkiaan jopa yllättävänkin hiljaista oli. Hyvä niin. :)

Kotona Stella otti pikkuisen oikein hyvin vastaan, vaikka onkin marakatin tulosta hiemän hämillään ja jonkin verran stressaantunutkin. Koirat ovat suhtautuneet toisiinsa varovaisen kohteliaasti. Nova on tutustunut päivän aikana koko taloon sekä pihaan, oikein reipas on pikkuinen ollut. Käytiin pienellä metsälenkilläkin koiruuksien kanssa, välillä pysähdyttiin popsimaan mustikoita. Maistuivat hyvin myös koirille ;) Vähän draamaa kuului jo ensimmäiseenkin päivään, kun Nova pisti nokkansa johonkin öttiäispesään saadeen aikaan kyseisten ötököiden hyökkäyksen. Nopeasti se kuitenkin tapahtuneesta toipui, eikä mitään pistojälkiä ole pojassa näkynyt. Mutta säikäyttihän tuo - molemmat.

Ruoan kanssa ollaan treenailtu istumista, perusasentoa ja luoksetuloa. Hyvät pohjat on pennulle tehty, tarjoaa niitä jo tosi kivasti. Yhtä eteenmenoa yritin, mutta matkalle osui liian hyväntuoksuinen ruohonkorsi, joten matka tyssäsi siihen ;) Nyt täällä makoilee yksi väsynyt koiranpentu. Katsotaan, jos huomenna lähtisi käymään jo vähän ihmisten ilmoilla.

Niin ja kaiken kukkuraksi, ensimmäisen päivän saldo: tasan 0 vahinkoa sisälle. Ei pöllömmin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti